Talviulkoilutapahtuma kylärannassa

Talviulkoilutapahtumassa oli parhaimmillaan reilu 30 ihmistä paikalla samaan aikaan ja porukka vaihtui päivän mittaan, kiitos kaikille kävijöille! Jäälle oli ehditty tehdä lumisateen jälkeen hyvät ladut ja kävelyreitti, joten oli hiihtäjiä, pilkkijöitä, kävelijöitä seka makkaran ja pullan perässä tulleita. Jäällä liikkuvat toivat terveisiä, että jäällä oli nähty ahma. Kovasti kuitenkin vakuuteltiin, että ei se hiihtäjiä napsi välipalaksi.

Pilkkikisa houkutteli muutaman sinnikkään osallistujan, mutta aluksi suuret kalat tuntuivat olevan kiven alla. Lopulta koettiin jännittäviä hetkiä, kun jäälle nousi hirmuisen kokoinen taimen. Koska kyseessä oli luonnontaimen, se päästettiin takaisin järveen jatkamaan vedenalaista taivaltaan, eivätkä paikalle kiiruhtaneet ehtineet nähdä kalasta muuta kuin kuvan.

Makkaraa ja mehua jäi sen verran yli, että tiistain pulkkakisassa ei tarvitse olla tyhjin suin!

Alkupäivästä näkymä järvelle oli hieman samea, mutta päivän mittaan aurinkokin hieman pilkisti pilvien raosta.
Aluksi kalasaaliissa määrä korvasi laadun.
Lopulta Heikki Peiponen nappasi kunnon kokoisen taimenen, joka päästettiin takaisin uiskentelemaan.
Rannalla kuultiin että jäällä oltiin saatu mahtava kalasaalis, jota tultiin joukolla ihmettelemään. Kala oli kuitenkin päästetty jo jatkamaan matkaansa.
Pettyneet ihmettelijät matkalla takaisin makkaroiden pariin.
Heikki Peiponen palkittiin suurimmasta kalasta karkkipussilla. Heikki lupasi jakaa karkit muiden osallistuneiden kanssa.
Makkaroita oli tarjolla pitkin päivää.
Paikalle oli saavuttu myös potkukelkoilla.