Seurapiiri

Tervetuloa Seurapiirin ikiomille sivuille

HUOMAATHAN, että sivut ovat saaneet kaksi alasivua: Ajankohtaista ja Muistoja. Pääset niille viemällä hiiren Seurapiiri-sivulinkin päälle, jolloin alavalikot ilmestyvät ja pääset klikkaamaan niitä. (Mobiilissa alasivut ilmestyvät automaattisesti näkyviin kun avaat valikon)

Seurapiiri on rutalahtelaisten, päiväkuntalaisten ja myös satunnaisten vieraitten yhteinen piiri, joka toimii täysin piiriläisten omin voimin. Keskimäärin kokoontumisissa on 25-40 henkeä. Kerran kuussa voimme näin tavata toisia kyläläisiä jonkun yhdessä sovitun aiheen merkeissä, ja ryypätä samalla kahvikupillisen tai kaksi.  Leila huolehtii ilmoittelusta näille kotisivuille ja koulun luona olevalle ilmoitustaululle, ja lähettää myös sähköpostissa tietoa. HUOM: Nyt kun Suojarinteellä ei ole säännöllistä kahvintarvetta, emäntävuorolaisten on viisainta ottaa oma kahvipussi mukaan, Seurapiirin kahvinporot muuten väjähtyvät kuukaudessa, jos ostetaan yhteinen paketti. Kahvivuorolaiset leipovat omista aineksistaan mieluiten yhden tai korkeintaan kaksi tarjottavaa. Halutessaan voi kahvikassan vartijana toimivalta Kalevilta pyytää aineitten hinnan.

Kahvirahaa kerätään 2 euroa, ja Kalevi on luvannut säilyttää kahvikassaa patjansa alla. Osa käytetään esiintyjien muistamiseen, tai jos heille tarvitsee korvata esim matkakuluja. Kun pottia on kertynyt vähän enemmän, päätetään yhdessä, mitä rahalla tehdään.