Seurapiiri

Tervetuloa Seurapiirin ikiomille sivuille

HUOMAATHAN, että sivuilla on kaksi alasivua: Ajankohtaista ja Muistoja. Pääset niille viemällä hiiren Seurapiiri-sivulinkin päälle, jolloin alavalikot ilmestyvät ja pääset klikkaamaan niitä. (Mobiilissa alasivut ilmestyvät automaattisesti näkyviin kun avaat valikon)

Seurapiiri on rutalahtelaisten, päiväkuntalaisten ja myös satunnaisten vieraiden yhteinen piiri, joka toimii täysin piiriläisten omin voimin. Yleensä kokoontumisissa on 25-40 henkeä. Kerran kuussa voimme näin tavata toisia kyläläisiä jonkun yhdessä sovitun aiheen merkeissä ja ryypätä samalla kahvikupillisen tai kaksi.

Kokoontumisista on ilmoitus ilmoitustaululla, näillä kotisivuilla, facebookin lähiseudun sivuilla ja niistä lähetetään sähköpostia, mikäli itse huolehdit, että sähköpostiosoitteesi on tiedossa. (leila.backman24(a)gmail.com)

Kahvit keitetään vuorotellen. Vuorossa voi olla useampikin, jos omat taidot keittämisestä epäilyttävät! ?  Sovi jonkun kaverin kanssa ja ilmoittakaa piirissä Pirjolle tai Raijalle, milloin voisitte tarttua kahvipannun kahvaan! Kahvileiväksi riittää hyvin vaikka kaupan rinkelit tai korput, jos et halua itse leipoa. Ja lajeja vain yksi!

Kahvirahaa kerätään 2 euroa, ja Kalevi on luvannut säilyttää kahvikassaa patjansa alla. Osa käytetään esiintyjien muistamiseen, tai jos heille tarvitsee korvata esim. matkakuluja. Kun pottia on kertynyt vähän enemmän, päätetään yhdessä, mitä rahalla tehdään.