Seurapiiri

Rutalahden Seurapiirin ikiomat sivut

Tietonurkka:
Seurapiirin tulevan toiminnan näet klikkaamalla Ajankohtaista
Menneitä voit muistella klikkaamalla Muistoja (muistoja sivun päivityksessä on tällä hetkellä ongelmia, näet tuoreimmat kuulumiset myös täältä)

Seurapiiri pyörinyt jo 10 vuotta!

Mikä se semmoinen Seurapiiri oikein on?
Seurapiiri on vapaamuotoinen ja sitoutumaton rutalahtelaisten ja lähikylien ihmisten yhteinen piiri. Tapaamme sydänkesää lukuun ottamatta joka kuukauden toinen tiistai klo 13.00 Suojarinteellä. Toisinaan saatamme viettää päivän ennalta sovitusti jossakin lähiseudun muussakin kohteessa tai retkeillä linja-autolla kauemmaksi.

Suojarinne tarjoaa Seurapiirille kotoisan kokoontumispaikan

Oletpa minkä ikäinen tahansa, vanha kyläläinen tai uusi asukas – tai ehkä vain vierailemassa tai lomalla Rutalahdessa,..

SINÄKIN OLET TERVETULLUT SEURAPIIRIIN!

Mitä siellä tehdään?
Ehkäpä tärkein Seurapiirin toiminnassa on se, että siellä voimme tavata tuttuja, tutustua uusiin ihmisiin, vaihtaa kuulumisia ja nauttia hyvät päiväkahvit.

Mutta on meillä myös ohjelmaa. Kymmeneen vuoteen on mahtunut jos vaikka mitä sydäniskurin käytön opettelusta bingon peluuseen tai muistituokiosta omenapuitten leikkaukseen ja yhteisostoon. Joskus on pohdittu testamentin ja muitten tärkeitten asiakirjojen laatimista ja toisella kertaa tuolijumpattu. Onpa kerran “tuuletettu” kansan- ja kansallispukujakin.

Opettavaiset retket ovat myös tuoneet iloa ja virkistystä Seurapiirin toimintaan.  On koluttu lähiseudun kohteet tarkasti ja tehty päiväretkiä ympäri maakuntaa.

Muistojen retkeltä Latamäen tuulivoimapuistossa Luhangassa!

Jos olet kiinnostunut, mitä vuosiin on mahtunut, käy pienellä retkellä tutustumassa “seurapiirielämään” klikkaamalla tämän sivun ylälaidassa Muistoja

Miten Sinun pitää valmistautua?
Sinulta ei vaadita mitään muuta kuin että tulet mukaan!

Seurapiiri toimii käytännön syistä Rutalahden nuorisoseuran siipien suojassa, mutta osallistuminen ei edellytä jäsenkirjaa.

Kahvirahaa voit varata taskuun 3 euroa, niistä keräämme yhteistä pesämunaa, jolla sitten teemme retkiä tai käytämme muuten yhteisesti sovittuun juttuun.

Onko joku pomona Seurapiirissä?
Vuodesta 2024 lähtien Seurapiirin “pomoporukkaan” kuuluvat:
Jouko Tarkkanen (puh. 0503588251)
Paula Pyhälä-Liljeström (puh. 0406575792)
ja Maire Huikko (puh. 0405720304). 

He huolehtivat, että kaikki sujuu kuin rasvattu. Ja Kirahvimetsän Tiina pitää netissä Seurapiirin tiedot ajan tasalla.

Mistä saan tietoa tominnasta?
Näiltä Seurapiirin omilta sivuilta voit tarkistaa, mitä on seuraavaksi ohjelmassa, toimintasuunnitelmaan pääset  klikkaamalla Ajankohtaista tämän sivun ylälaidan Tietonurkassa.

Lisäksi ilmoitamme ilmoitustaululla ja lähiseudun facebook-tileillä. Jos haluat tietoa omaan sähköpostiisi, ilmoita osoitteesi: huikkomaire@gmail.com.

Tavataan Seurapiirissä!

Suomen 100-vuotisjuhlaa vietimme Nisulan kyläatalolla ohjelman ja hyvä ruuan merkeissä. Samalla “tuuletimme” kansan- ja kansallispukujamme. Pienet juhlat tuovat vaihtelua Seurapiirin toimintaan.