Vapaat tontit ja talot

Jussilan vanha päärakennus on katsellut kylän elämänmenoa jo noin 260 vuotta. Nyt se seuraa tyytyväisenä, kuinka kylään on noussut uusia taloja ja vanhoja on kunnostettu. Elämä sykkii Rutalahdessa.

Osta tontti ja rakenna talo vireään ja luonnonkauniiseen Rutalahden kylään. Päijänteen läheisyydessä on useita isoja omakotitalotontteja. Matka Jyväskylään on ainoastaan puoli tuntia ja uutta nelostietä pitkin matka on entistäkin näppärämpi. Tontteja on myynnissä Joutsan kunnalla ja yksityisillä maanomistajilla. Kaavoitettuja tontteja on yhteensä 57, joista kunnan tontteja on jäljellä 7. Täällä on myös vesi- ja viemäriasiat kunnossa. Tästä painamalla pääset katsomaan Joutsan kunnan tontteja Rutalahdessa.

Kunnan tonttien koot ovat n. 1780-2900 m2 ja hinnat ainoastaan 4 000-5 800 €! Kysy lisää Joutsan kunnasta: tekninen johtaja Jari Lämsä p. 0400 646848. Myös meiltä kyläläisiltä voit kysellä taloasioista p. 040 5659719. Esittelemme mielellämme kylää ja tontteja.

Tällä hetkellä myynnissä/vuokrattavana:

Tähän voit laittaa myyntiin Rutalahdessa olevan talosi tai tonttisi.  Lähetä myynti-ilmoituksesi osoitteeseen  rutalahden.ns@gmail.com, niin asia tulee tähän sivulle!

9 KOMEAA TONTTIA MYYNNISSÄ!

Hinnat alkaen 7 500 e. Tontit sijaitsevat alakylällä Letkaliiterin läheisyydessä. Yksi tonteista on aivan Päijänteen rannan tuntumassa. Katso tonttien sijainti ja hinnat tästä. Kaikki tontit ovat liitettävissä kunnallistekniikkaan ja ovat varmasti jämäkkää rakennusmaata.
Tiedustelut: Matti Konkola p. 040 415 6476
sähköposti: tarja.matti@luukku.com

Selänpohjassa vapaita taloja

Asuntoja vuokrataan lapsiperheille pysyvään asumiseen. Vuokra-ajan vähimmäispituus on pääsääntöisesti 1 vuosi. Alueella on 8 paritaloa, rantasauna, 2 grillikatosta, uimaranta ja tenniskenttä. Taloissa on suorasähkölämmitys ja lisäksi varaavia takkoja.

Asuintalot ovat 2-kerroksisia paritaloja, joissa kummassakin päädyssä on 95-150 m2 huoneistoalaa. Taloissa on omat kellarit. Taloissa ei ole saunoja, vaan saunavuoron saa yhteisestä rantasaunasta. Joitain taloja voi käyttää iso perhe yhtenä kokonaisuutena, jolloin pinta-ala on noin 200 m2. Vuokran lisäksi tulee lämmitys, sähkö, saunamaksu ja jätemaksu kulutuksen mukaan.

Vuokrahinnat alkaen 400 e. Lisätietoja voit lukea tästä.