Nuorisoseurantalo Suojarinne

Unelmien juhlapaikka hää- ja merkkipäivien viettoon
Juhlatalo Päijänteen rantamaisemissa

Rutalahden Nuorisoseurantalo Suojarinne
Vällyhoilontie 32, 41710 Rutalahti

Oletteko varaamassa juhlatilaa? Varaustilanne ja yhteystiedot Täältä

Rutalahden yli 85-vuotias perinteinen nuorisoseurantalo on idyllinen paikka perhejuhlille. Talo sijaitsee 40 min ajomatkan päässä Jyväskylästä ja suurella parkkialueella riittää pysäköintitilaa vieraillenne. Häät, syntymäpäivät, perhe- ja yritysjuhlat onnistuvat upeassa hirsitalossamme. Talosta löydätte Täältä Suojakahvion, juhlasalin näyttämöineen, tarjoilutilan, keittiön ja apukeittiön, suuren eteisen, wc tilat, kerho / kokoustilan, lisäksi olemme huomioineet kulkuesteettömyydet.

Keittiössä laaja tarpeisto kattauksiin, suurienkin pitojen laittoon. Isoon erilliseen kylmiöön mahtuu esim. uunivuoat- ja pellit paistoksineen, tiskit hoituvat laitoskoneella. Astiastot kuuluvat koko talon vuokraan, pöytäliinoista veloitamme vuokran ja pesukustannukset. Keittiön tarpeistoluettelo Täältä Mikäli ette itse valmista juhlienne tarjoilua lähiseudulla toimii pitopalveluyrittäjiä.

Suojarinteeltä n. 15 kilometrin etäisyydellä on kaksi viehättävää kirkkoa. Leivonmäen taajamassa kappeliseurakunnan yli 60-vuotias kirkko. Tunnelmallinen matka taittuu Kivisuon suoalueiden ja Leivonmäen kansallispuiston poikki. Toivakan yli 140-vuotias kirkko puolestaan on maailmankuulu Pellervo Lukumiehen erikoisista sisäkaton kirkkomaalauksista ja näkemisen arvoinen. Matkaan pääset maisematietä Vällyhoilon solan läpi ja Baijerin vihreiden kansallisniittyjen halki. Kesäaikaan on mahdollista seilata Päijännettä pitkin ja rantautua suojaisaan Rutalahden vierassatamaan. Suojarinne on kylätaajamassa korkealla mäenkumpareella ja Päijänteen ulapan häikäisevä kimallus siintää peltomaiseman yli.

Mikäli Te tai vieraanne tarvitsette yösijaa, Rutalahdesta löytyy mökkiyrittäjiä, tarjontaan voitte tutustua Täältä Lisäksi Leivonmäen kansallispuiston keskeltä löytyy Kivipuron majatalo juhlaseurueellenne.

Kun on juhlan suunnittelun aika, soittakaa 040 5659 719 / rutalahden.ns@gmail.com

Tervetuloa nauttimaan maisemista ja viettämään ikimuistoinen juhla Rutalahden Suojarinteellä!