Nuorisoseurantalo Suojarinne

Unelmiesi hääpaikka ja mainio tila merkkipäivien juhlimiseen
Idyllinen juhlatalo lähellä Jyväskylää

Nuorisoseurantalo Suojarinne
(osoite: Vällyhoilontie 32, 41710 Rutalahti)

Varaamassa juhlatilaa? Katso varaustilanne ja yhteystiedot täältä.

Rutalahden yli 70-vuotias nuorisoseurantalo on idyllinen juhlapaikka perhejuhlille. Talomme sijaitsee vain puolen tunnin matkan päässä Jyväskylästä ja isolla pihalla riittää pysäköintitilaa varmasti kaikille vieraille. Niin häät, syntymäpäivät kuin muutkin perhejuhlat onnistuvat upeassa hirsitalossamme. Talossa on kahvila, juhlasali, jossa näyttämö, keittiö, apukeittiö, suuri eteinen ja sisä-wc:t, jotka on vastikään remontoitu.

Olemme erityisesti panostaneet keittiön toimivuuteen. Se onkin hyvin varustettu ja sopii suurienkin pitojen laittoon. Myös kylmäsäilytystilaa on riittävästi  ja astioitten pesu käy näppärästi laitoskoneella. Astiat kuuluvat talon vuokraan ja pöytäliinoista veloitamme vain pienen vuokran ja pesukustannukset. Mikäli ette omin voimin laita juhlien tarjoilua, lähiseudulla toimii useita pitopalveluyrityksiä, joista voimme kertoa lähemmin, jos tulette taloon tutustumaan. Tästä näet keittiön tarpeistoluettelon.

Suojarinteeltä noin 15 kilometrin etäisyydellä on kaksi viehättävää kirkkoa: Leivonmäen kirkonkylällä nykyaikainen Leivonmäen kappeliseurakunnan kirkko, jonne matkan voi tehdä tunnelmallisesti Kivisuon kautta kansallispuiston halki. Toivakan 126-vuotias kirkko puolestaan on maailmankuulu erikoisista kirkkomaalauksistaan ja näkemisen arvoinen. Matka sinne taittuu upeaa maisematietä Vällyhoilon halki. Kesäaikaan yksi mahdollisuus on tulla Rutalahteen veneellä tai laivalla Päijännettä pitkin ja juhlan jälkeen palata vaikka linja-autolla. Suojarinne on korkealla mäenkumpareella ja Päijänne kimaltelee muutaman sadan metrin päässä.

Mikäli Te tai vieraanne tarvitsette yöpaikkaa, Rutalahdessa toimii useampia mökkiyrittäjiä, heidän tarjontaansa voitte tutustua täällä. Ja naapurikylältä Leivonmäen kansallispuiston keskeltä löytyy Kivipuron majatalo, johon mahtuu isompikin joukko.

Kun on juhlan suunnittelun aika, ottakaa yhteyttä sähköpostitse rutalahden.ns@gmail.com, niin kerromme lisää ja voimme sopia talon esittelystä.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen juhla Suojarinteellä!