Veku hammaslääkärissä

Nyt ette kyllä usko, mitä mulle on tapahtunu: Mää kävin hammaslääkärissä! Tai ei se kyllä mikään hammaslääkäri ollu, vaan eläinlääkäri, mutta se poras mun hammasta ja otti palan pois. Kas, kun mun hammas oli haljennu jostain syystä, ja sit siihen oli kertyny hammaskiveä ja se koko höskä tulehtui ja mun poski turpos. Ekaks se oli vaan vähän paksu ja emäntä ajatteli, että Possu on vissiin mätkiny mua, vaikka kyllä puolustin sitä, silti se motkotti. Siis emäntä. Mutta sit yks aamu, kun me tultiin isännän kanssa lenkiltä, mun toinen silmä oli muurautunut umpeen ja poski oli niin paksu kuin emännällä (isännän huomautus). Siitä kiireesti lääkäriin. Ja miten sitä muuten olis hoidettu kun että mut nukutettiin, vaikka kyllä käyttäydyin oikein fiksusti. Sit emäntä oli pitäny mun suuta auki ja lääkäri tutki ja poras. Ja pisti vielä piikin pyllyyn ja pari muuallekin ja saatiin me vielä kourallinen lääkkeitä mukaankin. Niin, että olettekos te kuulleet, että koirat olis käyneet hammaslääkärissä, mitäh! Mitäs Tessu nyt sanot! Kysyy Veku 5.3.2014.

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.