Turre Nisulasta esittäytyy

Terve! Minä olen Muroahon Turre. Rotuni on karjalan karhukoira. Muutin Ilmosten perheeseen Seppälän Markun luota, joka asuu noin 1 km. päässä. Tirri on yksi minun ystävistä, vaikka se haukkuu hirveästi, kun tulen sisälle. Ella on minun sokea ystävä ja Sirukin oli samassa perheessä, mutta se muutti pois. Sanni asuu minun vanhassa kodissa, Olen mielelläni metsässä hätyyttelemässä hirviä ja jos eteen sattuu joku jyrsijä tai supikoira, niin aika varmasti siltä lähtee henki. Asustelen pikku kopissani ja joskus lenkin jälkeen pääsen sisälle taloon lepäämään. Olen mustavalkoinen pitkäkuonoinen ja komea uros.
Aleksi Ilmonen 12 v.

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.