Huikon Ture ja Roope lähettävät syysterveisiä Päijänteen rannalta

Hei kaikki Rutalahden lemmikit ja lemmikkien ystävät! Vilkas harjoittelu- ja kilpailukesä on jo takana ja edessä uudet haasteet. Ei Erja vielä ole edes kertonut, mihin se aikoo meidän kanssa lähteä, mutta melkein joka viikonloppu ainakin toinen meistä on sen kanssa reissussa. Toinen sitten on kotona vahtikoirana. Jos haluat, voit kyllä käydä meidän kuuumisia kurkkaamassa tuolta Erjan tekemiltä sivuiltawww.ehuikko.weebly.com Tai jos kiinnostaa, voit lähettää meidän kuvan jollekin koirista pitävälle ystävällesi. Kuvamme löytyy myös kylän sähköisten postikorttien sivulta. Moi vaan! tv. Ture ja Roope

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.