Olen Tessu Tiainen, pystykorvan näköinen kulkija Rutalahden raitilla…

Minä olen Tessu-koira. Olen riehuva koira. Tykkään juosta ja nukkua. Syön mitä tahansa vanhaa ruokaa ja maitoa. Minun kaverini ovat oma äitini ja isi. Minulla on kaksi silmää, kuono, neljä jalkaa, kaksi korvaa, pää ja häntä. Minun ikäni on neljä ja kotina on pieni keltainen talo, jossa on  Henri, Tanel sekä heidän äiti ja isi. Olen koira, jolla on joskus korvat pystyssä ja joskus alhaalla. Karkaan joskus kotoa. Kun minä muutin äitini ja isäni luota pois, minua suretti. Kun muutin toiseen kotiin Rutalahteen, niin olin aluksi arka, mutta nyt olen leikkisä ja rohkea. Ja kaikki minut jo tuntevat kylällä. (Henri Tiainen 4. lk.)

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.