Sorry,

että en ole muistanut kirjoitella tänne kyläsivuille, mutta nyt on semmonen tärkeä juttu tiedotettavana, että minä poika alan olla kohta rantakunnossa! Kas, silloin, kun minut valittiin Kylän komeimmaksi kolliksi, painoin 10 kiloa 200 grammaa! Huh, ihan hirvittää… Mutta viime keväänä, kun heitin sisäkissan elämän ja sitä myötä pankolla makaamisen ja kerman litkimisen vähemmälle, ja menin mukaan ulkomaaliman sykkeeseen, olen laihtunut yli 3 kiloa! Uskokaa tai älkää, mutta olen siis laihtunut melkein kolmanneksen painostani. En ole sairastellut, päinvastoin. Kyllä on tuo personal trainerinikin ollut vähän ihmeissään. Mutta täältä sitä tullaan, kylän tyttökissat, hoi! terveisin Possu Backman (Ps. ja sihteerin huomautus: Possu on leikattu, vaikka ei sitä itse muista tai ole muistavinaan…)

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.