Koskisen Julle tässä vaan päivää

Näin kevätauringon lämmittäessä kun loikoilin naapurin saunanrötiskän vintillä, silmiini osui vanha Joutsan Seudun numero. Se on jo ikivanha, vissiin 15 vuotta. Enhän minä muuten, mutta kun isäntä ja naapuritkin kaikki kulkee siellä ihmisten perinnepiirissä, niin ajattelin, että mitähän jos mekin poikien kanssa nyt keväällä pidetään perinnepiiri ja luetaan se juttu. Vaikka ketään jutussa mainituista ei enää ole elossa, ja sen aikaisista muutenkin vain Vainiomäen Emmi, niin kuitenkaan mikään ei ole muuttunut! Ei yhtään mikään, samat ongelmat ne on silloinkin ainakin kissojen päässä pyörineet. Mutta antakaas, kun minä luen teille:

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.