Riitaojan Milo haukahtaa tervehdyksensä

Meillä on uusi koira. Sen nimi on Milo. Se on aika pieni  ja  se on poika ja sen rotu on keeshond. Joskus se pissaa lattialle. Se syö klo 8,  15 ja 21. Sen väri on musta ja harmaa. Se puree joskus. Milo nuolee minun naamaa ja puree korvista ja vetää tukasta. Milo puhkaisi meidän yhden pallon. Meidän kissa on erikoinen, kun se hyökkää aina auton alta muitten koirien kimppuun. Kissalla ei ole nimeä, koska se ilmestyi meille jostain. Meillä on ainakin 150 lihalehmää. Meillä on 2 navettaa, ne ovat isoja.
Valtteri Porras, 8 v.

Hei! Minä olen Milo ja olen keeshund. Minun korvani ovat pystyt. Minä syön puuroa, lihamureketta, raejuustoa ja koiranruokaa. Minä tykkään jahdata perheeni poikia, joiden nimet ovat Juuso, Valtteri ja Aatu. Kissa ei oikein pidä minusta. Minä pidän Turre -koiran jahtaamisesta, vaikka Turre onkin minua nopeampi. Turre ei pidä, että meidän leikkejä häiritään. Suomenpystykorva Aku on toinen ystäväni, vaikka se joskus muriseekin minulle. Aku on yleensä häkissä, mutta minä menen joskus häkin luo. Minä villiinnyn helposti ja saan yleensä nuorimman pojan Aatun kiinni. Minä pidän kenkien piilottamisesta. Minulla on neljä veljeä. He eivät asu kotonani. Minä ikävöin heitä.
Juuso Porras 10 v.

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.