Moikka! Minun nimeni on Otto

Minä olen 3 vuotta. Olen labradorinnoutaja. Tykkään myyräjahdista ja karkailusta. Tulikin mieleen yksi karkureissu, josta nyt kerron. Yhtenä aamuna isäntäni oli vielä kotona, mutta lähdössä töihin. Hän päästi minut pihalle. Minä olin jo aiemmin keksinyt asian, josta isäntäväki ei tykännyt. Kävin talon takana olevassa lammessa uimassa. Sen jälkeen halusin karata. Kun isäntä huomasi minun karanneen, hän ilmeisesti soitti naapurin miehelle, koska se lähti seuraamaan minua. Pääsin aika pitkälle, mutta se sai minut kiinni. Se toi minut päiväksi niille. Sen jälkeen isäntäni haki minut. Asun pienessä kylässä järven rannalla. Minulla on musta lyhyt turkki, pitkä häntä ja olen aika isokokoinen. Luonteeni on ystävällinen, vähän vöyhkä. Kavereita on paljon, mm. Seri, Kalle ja myyrät. Tykkään lapsista.
Enonsa Matti Auvilan ja Katri Oksan Otosta kertoi Elli Auvila, 9 v.

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.