Pihka tässä hei

Nimeni on Pihka ja olen muuttanut Luukkolaan tänä kesänä (2016). Minttu-emoni synnytti minut Oittilassa viiden sisarukseni kanssa. Olin joukon viimeinen ja tulin tähän maailmaan vieläpä jalat edellä! Syntymänimeni on Laventeli, mutta jottei elämäni menisi liian hempeäksi, antoi emäntäni minulle nimen Pihka. Se sopii minusta hyvin, sillä tykkään tarrata kiinni kaikkeen mahdolliseen yhtä tiukasti kuin kuusenpihka tarttuu sormiin.

Nuoresta iästäni (11 viikkoa) huolimatta osaan jo uida, syödä vadelmia suoraan pensaasta ja istuakin tarvittaessa. Erikoisharrastuksiani ovat hiekan kaivuu ja rakennusten alla ryömiminen. Emäntäni epäilee, että geeneissäni on mukana ketun perimää, mikä saattaa pitää paikkansakin. Paras kaverini on naapurin Aku, jota käyn usein morjestamassa – kokoerostamme huolimatta tulemme loistavasti toimeen, sillä minä en pelkää isoja koiria.

Lempilelujani ovat vinkuva kuminen possu ja pehmo-hirvi, jonka sain Akulta lahjaksi ystävyytemme alkuaikoina. Leikin kaiken aikaa emäntäni iloksi. Kerran onnistuin sieppaamaan häneltä pussillisen kirsikoita ja kännykkäpussin vein ovelasti aitan alle! Joskus kannan kiviä sisälle.

Monirotuisia sukulaisiani asuu lähikylissä enemmänkin: isoisäni ja tätini asuu Kivisuolla ja emo Oittilassa. Toivottavasti Rutalahdesta löytyy paljon uusia kavereita, joiden kanssa pääsen telmimään! 

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.