Olishan siellä kattikisassa mekin pärjätty – näillä mitoilla!

  

”Voi mustankissantango, että meitä sitten suututtaa, kun ei ehdittykään kattikisaan! Nella ja Jaana (Temonen) kyllä lupasivat lähettää meidän kuvat, mutta sitten ne kai unohti ja eikä me kerettykään mukaan. Miau vielä kerran, että pistää vihaksi… Hurmuri, tai Marina oikeastaan, on meidän kissaperheen isäntä ja 12 vuotta vanha. Nyt se loikoilee, eikä kuulemma välitä viiksikarvan vertaa koko kilpailusta, mutta naiselliseen tapaan MINÄ kyllä välitän. Olen Mirri-neiti Natunen, ikää 8 vuotta. Että kyllä tämän Vinkkelinmutkan pusikot ovat jo molemmille kovin tuttuja vuosien varrelta! Että tuon Vale-Jullenkin, mokoman kulkurin, piti sinne päästä, mutta me ei ehditty!” tv. Hurmuri ja Mirri Temonen

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.