Ojanpekalta perheen silmäteräksi!

Hei!

Tässä on Kurre, ikää sillä on noin 12-14 vuotta, kun tarkkaa ikää ei muisteta…

 

Kurre on syntynyt naapurissamme Viskarissa, ja se tuli meille aika erikoisella tavalla. Kerran kesällä olin menossa töihin, huomasin tuossa Purnunmäen päällä pienen kissanpennun tien varressa ojanposkessa. Pysäytin auton, mutta en voinut sitä ottaa mukaan, kun  olin töihin menossa. Ilalla kun palasin, niin sama kissanpentu oli siinä ojan pientareella melkein samalla paikalla. Sain kissan kiinni, ja otin kyytiin. Se ei yhtään pelännyt autossa, vaan kehräsi kovasti päästessään syliin. Ja niin me ajeltiin meille, ja lapset olivat riemuissaan. Kun oli saatu selville, mistä se oli kotoisin, vietiin se takaisin naapuriin. Jenni ja Henri olivat tosi murheissan.

Mutta sitten Viskarista soitettiin, että emmekö voisi ottaa pentua meille, kun sen emo kuljettaa sen aina jonnekin kauas kurjuuteen. Ja niinhän me otettiin se hoiviimme. Kissa sai nimen siitä, kun oli kova kiipeämään (kuin orava) ja tosi kova kehräämään. (Tosin se  myöskin syö oravia…)

Kurre on tosi tyytyväinen ja nykyään hyvin rauhallinen katti: päivät menee talvella sisällä nukkuessa, yöt se on pääasiassa ulkona. Kurre on erittäin kiltti kissa, en ole nähnyt sen pöydille hyppivän.

Annikki Lehto

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.