Lempi ja Iiro – uudet muuttajat

Hei vaan! Mun nimi on Lempi Remonen ja oon muuttanu mun kämppäkaverin Iiron kanssa myllyn taakse Professorintielle lokakuussa 2014. Onhan meillä tietysti henkilökuntaakin mukana, mutta en nyt viiti niitä ruveta luettelemaan. Me on kyllä aika hyvin kotiuduttu tänne maaseudun rauhaan, vaikka ei olla vielä kovin moneen kylän kissaan tutustuttu lähemmin. Yks punainen, pulska kissa käy kyllä koputtelemassa aina meidän ikkunan takana, mutta ei me sen nimeä tiietä. Mua ei kovasti haittaa, kas kun mä viihdyn kotona kaikista parhaiten, ja jos vielä saan käpertyä omaan pahvilaatikkoon, mutta toista se on tuolla Iirolla. Vaikka se on jo 6 vuotta vanha, se on kova poika menemään ja tutustumaan ympäristöön. Onkohan se vähän pöljä tai röyhkeä, tai uhkarohkea, vai olisko joku koira tai ehkä kettu, jossei ihan ilves jo kolmasti pöllyyttänyt sitä? Viimeks se oli kolme päivää reissussa, ja minä ja henkilökunta oltiin kotona sydän syrjällään, että tuleeko se ollenkaan kotiin. Mutta tuli se, ja taas oli uus käpälä kipeenä, ja Iiroa vietiin pillit soiden eläinlääkäriin. Kuten huomaatte, se on taas ihan kanttuvei, mutta minä olen tuo reipas, joka on laatikossa. Naukastaan, kun tavataan, terv. Lempi.

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.