Huomi, huomio! Rutalahden kissatko alkaneet muuttua vihreiksi? (2015)

Ei kai sentään! Ajattelin vain, että jos vaikka Koskisen Julle tai Auvilan Iivari, ja miksei nuo Remosen Lempi ja Iirokin, että jos ne saavat tietää, että minä sain uuden ja tosi hienon torkkupeiton, niin väkisinhän ne muuttuu kateudesta vihreiksi. Kannattaa seurata… Katsokaas, kun emäntä oppi tuolla käsityöpiirissä semmosta krokotiilivirkkausta, niin me isännän kanssa tilattiin mulle tämä peitto. Siinä on yli 500 noita ”suomuja” ja silkkivuori ja nurkissa kuninkaalliset tupsut. Lankaa meni kolme kerää, että on se aika painava, että ei heti tipu. Ja kun se oli valmis, niin mitähän se meinas, kun tuo emäntä jupisi jotain, että hullu hän on, että ei ole ihan kaikki matot suorassa hänelläkään… Ja kun me isännän kanssa ihan ystävällisesti mainittiin, että pieni tyynykin olis kiva, niin heti se sanoi, että langat on loppu, vaikka onhan noita iso kori nurkassa!

terveisin Possu  

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.