Järvenpään Olli Nisulasta lähettää terveisiä!

Onni tässä Nisulan Lautasillalta, moi! Kai vielä muistat minut, olen Kattikilpilussa se ekalle pistesijalle yltänyt entinen nuorukainen. Sillä niin ne vuojet vaan menee ohi, että humahtaa. Misukin, se mun kämppäkaveri, on jo kissojen taivaassa. Mutta minä poika porskutan täyttä päätä, paitsi kuka hullu tuonne kylmään viittis hiirijahtiin mennä, makoilen mieluummin tuvan lämpimässä. Ja kerään voimia, pianhan se on kevät – ja kollien kevätkiireet! Muistuttaisinkin teitä Rutalahen kollit, että pysykää vaan siellä rajan takana, tai karvat voi pöllytä!

Yhteistyöterveisin, tassua tarjoten Herra Onni Järvenpää, Nisula, Lautasilta, sohvannurkka

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.