Rutalehtinen – kirjastoauto suunnitteilla ja kesäkuu kuvina

Kirjastoauto suunnitteilla Rutalahteen

Viime vuonna Rutalahdessa järjesteyssä kyläillassa kyläläiset esittivät toiveen kirjastoauton pysähtymisestä Rutalahdessa. Joutsan kunta on edistänyt asiaa ja suhtautuu toiveeseen myönteisesti. Toivottavasti syksyllä päästään nauttimaan kirjastopalveluista omalla kylällä! Kirjastoautosta uutisoi myös Joutsan seutu ja Keskisuomalainen (molemmat artikkelit maksumuurin takana).

Kesäkuu kuvina

Kesäkuun alussa Jyväskylän kesäyliopisto järjesti Suojarinteellä kaksi lasten luontoleiriä. Molemmilla leireillä oli maksimimäärä osallistujia, eli 16 lasta.

Letkaliiterin kesän avauksessa otettiin vastaan ensimmäiset kyläarkiston aineistot. Seuraavat aineiston vastaanottopäivät ovat 8.7. ja 22.7. klo 12-18. Lue lisää ensimmäisestä aineiston vastaanottopäivästä.

Koskikaran kierros sai uudet infotaulut, joita pääsi ihastelemaan Leivonmäen kansallispuiston 20-vuotis-
juhlassa. Lue lisää uusista opastauluista.

Letkakahvio avautui juhannusviikolla, jolloin aloitti myös neljä Rutalahden Nuorisoseuran kesätyöntekijää. Anni ja Kaisa pitävät huolta Letkakahviosta, kun pihatyöntekijät huolehtivat nurmikoista. Kahvio on avoinna pe 15-18, la 12-18 ja su 12-16.

Letkaliiterin juhannustansseissa esiintyi Tiina Räsänen, Petri Hervanto ja Royal FeelGood. Lue lisää juhannustansseista.