Joululounas viritti Seurapiirin joulun tunnelmaan

Ensimmäistä kertaa järjestetty Seurapiirin joululounas oli oikea menestystarina; jo kuukausi ennen H-hetkeä kaikki liput oli myyty! Nekin, joita lumimyräkkä oli säikäyttänyt tai tauti kaatanut sängyn pohjalle, saivat osansa herkuista. Ja niitä wanhanajan herkkujahan piisasi, kun Ritva Auvila talkoohengessä tarttui kauhan varteen. Oli mummun imellettyä perunalaatikkoa kuin silloin ennen ja kunnon harmaasuolattua kinkkua, ihan yhtä hyvää kuin se, jota lapsena vesi kielellä odotettiin leivinuunissa paistuvaksi. Kuin huomaamatta lautanen täyttyi – pitihän joka lajia vaikka edes vähän maistaa! Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Seurapiirin jouluateria 2022

Joulukuun sininen hämärä olikin jo tuloillaan, kun lopuksi herkutetliin luumukisselillä ja torttukahvilla. Sitten kutsuivat oman kodin joulukiireet, mutta tunnelmallinen päivähetki oli saatettu viettää tuttujen kesken tarinoiden – ja kerrankin istuen valmiiseen pöytään. Katso lisää kuvia jouluaterian tunnelmasta tästä linkistä.

Koko Seurapiirin kiitokset  Ritvalle – tarjosit meille mukavan joulumuiston!

Seurapiiri toivottaa rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta seurapiiriläisille, kaikille rutalahtelaisille ja kylän ystäville!

Seurapiirin jouluateria 2022