Toivolan Tirriltä terveisiä!

Hei, minä olen höppänä ja ihana Tirri, ainakin kasvattajien mielestä. Minulla on viisi pehmolelua: kaksi hirveä, nalle, pupu ja heppa. Et arvaa, mistä pidän eniten? Okei, kerron: pidän eniten pupusta. Ja pallojen perään on kiva mennä. Minun kasvattajani ovat Emma, Kirsi, jota sanon äitiksi, Aleksi ja Matti, jota sanon isäksi. Osaan etsiä Emman, äitin ja Aleksin. Ulkonäölleni kaikki nauravat, sillä minulla on parta ja lättänä nenä. Olen griffon bruxellais. Koirakaverini ovat Ella, Turre ja Kati. Kati on noin kilometrin päässä ja Turre asustaa meidän pihalla. Ella on taas meidän kanssa sisällä, sillä hän on kanssa griffon bruxellais. Ellaa on kiva vetää parrasta. Lempipuuhiani on makupalojen syönti, lenkkeily ja lumessa leikkiminen. Rakastan lunta ja tietenkin makupaloja. Osaan muutamia temppuja. Minä joskus irvistelen, sillä alahampaani kasvaa nopeammin. Joskus minä leikin yksin, sillä muilla ei aina ole aikaa leikkiä, mutta se on TYLSÄÄ. Minulla on vähän liikaa energiaa. Minä nukun äitin ja isän vieressä. Joskus pääsen Emman viereen sinne ylös. Emmalla on eniten aikaa minulle ja hän leikkii kanssani. Kun Emma soittaa pianoa, vartioin sitä hänen huoneessaan. Se on joskus tylsää, koska Emma ei silloin leiki minun kanssa, mutta joskus se on kivaa.

Emma Ilmonen 11 v., Nisula

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.