Saanko esitellä, Jussilan pihavahti eli herra Kalle Braun

Kalle on toukokuussa 4 vuotta täyttävä länsi-göötanmaan pystykorva, kiltti ja herkkä koira, joka tietää tarkkaan reviirinsä rajat. Se on Thomaksen sylikoira, mutta omasta mielestään vaarallinen vahtikoira, joka haukkuu kaikki ohikulkijat. Kallen paras ystävä on Jääskeläisen Huli, mutta on sillä muutama ystävätärkin, jotka käyvät antamassa sille suukon, kun se kurkistelee portin välistä. Tosi suloinen on Lahtisen Seri. Kalle ymmärtää koirakielen lisäksi suomea ja vähän saksaakin. Se on matkustanut aika paljon, käynyt jo ulkomaillakin. Kalle on myös kunnon maalaiskoira, joka ei yhtään ymmärrä, kun tuntemattomat kaupunkilaiskoirat haluavat leikkiä sen kanssa. Pelokkaana se katselee ja sanoo, että ei hän leiki tuntemattomien kanssa.
Mailis ja Thomas Braun

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.