Rutalahden koirille menestystä Toivakan match showssa markkinamessuilla 6.6.2009

Oona Lignell oli vasta ensimmäistä kertaa kaukasianpaimenkoira Daisyn kanssa leikkimielisessä näyttelyssä ja niin vain pentu pokkasi näyttelyn iloisimman koiran ruusukkeen ja oli siitä ikionnellinen. Jos omistajille olisi jaettu vastaavasti ruusukkeita, Oona olisi ihan varmasti voittanut iloisimman omistajan tittelin!

Huikon Erjan koirille ropisikin sitten palkintoja oikein enemmälti: Erjan itsensä esittelemä Ture voitti näyttelyn parhaan koiran tittelin ja tuomari kehui Turea hienoksi koiraksi, jolla on mahdollisuuksia vaikka kuinka suurissa näyttelyissä! Tänä keväänä ja kesänä Ture onkin napsinut palkintoja ”oikeistakin” näyttelyistä oikein roppakaupalla. Eikä Roopekaan palkinnoitta jäänyt, vaikka Maire oli kylmiltään elämänsä ensimmäistä kertaa esittelemässä.

Erjan koirathan ovat autralianpaimenkoiria ja niitten näyttely- ja kilpailumenestystä voit käydä seuraamassa emäntänsä pitämiltä kotisivuilta www.ehuikko.weebly.com

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.