Lahtisen Seri on poissa

Maijan ja Uskon lemmikki, Seri, on kuollut. Seri loikkasi koirien taivaaseen 30. toukokuuta. Se sairasti jo edellisvuonna ja leikattiin, mutta leikkaava lääkäri jo ennusti, että syöpä voi piankin puhjeta uudestaan, koska kaikkea sairasta kudosta ei saatu pois. Lääkärin mukaan loppuaika olisi koiralle tuskallinen, ja kun sen voimat alkoivat ehtyä ja se alkoi kärsiä, Riina ja Maija veivät sen viimeiselle piikille Pieneläinklinikalle Jyväskylään. Nyt se on tuhkattu ja palannut kotiin.

Seri oli itse sitä mieltä, että hän oli Lahtisen perheen pää ja johtaja, ja Usko ja Maija uskollista henkiläkuntaa. Seriä kauan seuranneena: se voi pitääkin paikkansa! Ainakin tärkeä osa Lahtisten perhettä on pois, kun Seri on tuonilmaisissa. Mutta jäihän siitä ja sen tempauksista monia hauskoja muistoja… Aika moni kyläläinenkin on ehtinyt jo ihmetellen katsoa, missä Seri luuraa. kun ei sitä ole näkynyt vakituisella vahtipaikallaan. Seri oli viimeinen ”vanhan kaartin” koirista, eli niistä, jotka olivat syntyneet jo viime vuosituhannella. Seri oli kuollessaan 14 vuotta ja kolme kuukautta.

Artikkeli kategoriassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.