Markkinahumua ja -meininkiä 10-vuotisjuhlamarkkinoilla

Rutalahden nuorisoseuran puuhaamat10-vuotisjuhlamarkkinatonnistuivat nappiin. Letkaliiteri ja sen lähiympäristö antoivat erinomaiset puitteet tapahtumalle, ja vaikka myyntipisteitä oli lopulta kokonaista75 kappaletta, tilaa oli mukavasti liikkumiseen, eikä tungos haitannut kaupantekoa. Puheenjohtaja Samuli Huikon arvion mukaan päivän aikana markkinavieraita oli kylässä liki 3000! Viime vuoden tapahtumaan verrattuna ”kaikki” oli kerrottu kahdella! Sekä vierailta että kauppiailta tuli pelkästään myönteistä palautetta uudesta markkinapaikasta. Erityisesti kiitettiin sitä, että markkinat on onnistuttu pitämään ”maalaismaisina”, eli tarjolla on aitoja sadonkorjuutuotteita. Muu myytävä täydentää sopivasti valikoimaan – jokaiselle on jotakin. Ensi vuonna taas syyskuun viimeisenä lauantaina!

Tunnelmia mahtimarkkinoilta: