Kirjastoauto karautti Suojarinteelle

Maanantaina 4.9. koettiin historiallinen hetki, kun Kirjastoauto Martti pysähtyi ensimmäistä kertaa Rutalahdessa. Asiakkaita saapui sen verran paikalle, että auton sisällä oli ihan tunkua. Kirjastovierailun jälkeen Suojarinteellä sai juoda kupposen kahvia maksaen omantunnon mukaan, ja lasten peli- & leikki-iltaa vietetiin ensimmäistä kertaa tänä syksynä.

Kirjastoauton saapumista varjosti kuitenkin uutinen, että Martti on lakkautusuhan alla. Kirjastoauto liikennöi ainakin tämän vuoden loppuun asti, joten käytetäänhän sitä urakalla, jotta jatko olisi todennäköisempää! Kirjastoauto käy Suojarinteellä parillisten viikkojen maanantaina, seuraavan kerran 18.9. (henkilökunnan koulutuspäivä) 2.10. klo 17.35-18.00.

Joutsan Seutu kirjoitti kirjastoauton ensimmäisestä vierailusta sekä sen jatkosuunnitelmista. Molemmat artikkelit ovat maksumuurin takana.