Lahjoituksia lasten peli- ja leikki-iltoihin, valvotut leikit jatkuvat syksyllä

Hyvät ilmat ovat houkutelleet lapsia leikkimään pihalla, mutta Nuorisoseuralla ei ole resursseja valvoa ulkona tapahtuvia leikkejä. Leikki-illat jatkuvat virallisesti syksyllä Suojarinteen seinien suojassa. Ennen sitä lapset saavat toki kokoontua tuttuun aikaan haluamallaan tavalla, mutta Nuorisoseura ei ole vastuussa mahdollisista tapaturmista.

Aiemmin talvella Nuorisoseura sai yksityishenkilöltä lahjoituksena vanhan Fortunan-pelin, jota ehdittiin jo pelailemaan ennen ulkoleikkeihin siirtymistä. Joutsan seurakunta lahjoitti Nuorisoseuran järjestämiin peli- ja leikki-iltoihin 100€ arvoisen lahjakortin. Lapsilta tiedustelun jälkeen lahjakortilla hankittiin koripallo, sulkapalloa varten verkko ja sulkia sekä Monopoly. Rahaa jäi hieman myös myöhempiin hankintoihin, kiitos lahjoituksesta! Pelailuja varten Suojarinteelle viritettiin tennisverkko kaukaloon ja sulkapalloverkko vanhalle lentopallokentälle. Sulkapallovermeet, koripallo ja muita palloja löytyy luistinkopista, josta niitä voi ottaa vapaasti käyttöön, kunhan muistaa palauttaa käytön jälkeen paikoilleen.

Joutsan seurakunnan lahjoituksella ostettua välineistöä.
Yksityislahjoituksena saatu Fortuna, joka on nähnyt pelejä luultavasti sadan vuoden ajan.
Suojarinteen uumenista löytyi useampi sulkapallomaila.
Tennisverkko ei ole aivan optimaalisella kireydellä, koska tolpat kaipaavat suoristamista. Tämä kinkkisempi projekti tarvitsee hieman suunnittelua, toivottavasti se saadaan aikanaan kuntoon.