Tunnistatko henkilöt kuvista?

Sinikka Hytönen naapurikylästä pyysi apua henkilöiden tunnistamiseen vanhoista kuvista: Leivonmäen kolmen kirkon ja hautausmaiden historiikin kokoaminen on loppusuoralla. Etsimme vielä muutamiin kuviin henkilöiden nimiä.

Sankarimuistomerkillä olevassa kuvassa seppelettä ovat laskemassa Matti Liukkonen ja Veikko Hytönen, miesairue on tiettävästi Pauli Pirinen, mutta kuka on naisairue? Kuka muistaa ja tuntee? Kuva on otettu kirkon vihkiäisjuhlapäivänä kesällä 1960.

Seurakunnan lapsikuoro esiintyi Leivonmäen kirkon vihkiäisjumalanpalveluksessa. Kuka tunnistaa näitä laulajia. Näistä on tähän mennessä tunnistettu vain Tuula Kuivajärvi ja Aila Tanttu. Ovat takarivissä jo vähän isompina tyttöinä.

Mikäli tunnistat kuvissa olevia henkilöitä, voit olla suoraan yhteydessä Sinikkaan:

Sinikka Hytönen 
juustosinikka@gmail.com
040 8350233