Kesäkahvila avattiin juhlatunnelmissa

Kesäkahvilamme avattiin juhlavissa tunnelmissa 24.6, sillä samalla juhlittiin myös 140-vuotiasta Nuorisoseuraliikettä ja osallistuttiin Suomen suurimpiin kakkukahveihin! Mikäpä olisikaan sopinut paremmin asiaan kuin kahvi- ja kakkutarjoilu 140:lle nopeimmalle. Uudet kahvilakesätyöntekijämme pääsivät heti mukaan tunnelmaan ja päivä sujuikin erinomaisesti. Juhlassa myönnettiin myös Hermannin arvonimi Samuli Huikolle, joka on toiminut pitkään ja ansiokkaasti Rutalahden Nuorisoseuran toiminnassa.

Kuvat Maija Lindroth

Reippaiden kesätyöntekijöidemme ensimmäinen työpäivä sujui juhlatunnelmissa!
Kesäkahvilamme sijaitsee Letkaliiterin yhteydessä ja avoinna 7.8 saakka torstaista lauantaihin klo 12-18
Samuli Huikkoa onnittelemassa Pirjo Onnela ja Paula Pyhälä-Liljeström