Seurapiiri loikkasi vauhdilla liikkeelle!

Vuoden alusta kestänyt Loikkaa liikkeelle -liikuntatempaus sai seurapiiriläiset liikkeelle. Puolen tunnin suorituksia kertyi yhteensä 6 289, ja kun osanottajia oli 44, henkeä kohden keskimäärin 142,9! Valtaosa seurapiiriläisiä, mutta mukana myös muutama ”kannattajakuntoilija”. Huipputulos, jota on ennätetty jo kehua valtakunnallisen pääjärjestäjän, Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen puolestakin. Hyvä me! Ensi vuonna taas loikataan: keväällä kolmen kuukauden Kevätloikka ja syksyllä Syysloikka kutsuvat liikkumaan.

Tulokset:

Kortti täysi, eli suoritus joka päivälle (288): Paula Honkala, Eero Ikonen, Päivi Auvila ja Jani Metsänen. Onnetar suosi Eeroa ja hän sai lahjakortin, lisäksi arvottiin kannustuspalkintoja.. Muut ahkerat loikkaajat:

Pauli Backman   283
Erja Huikko     228
Kalevi Puttonen 227
Laila Toivonen   216
Janika Tanni     215
Liisa Liias       205

”Ei voi olla totta!”: Loikkakisan voittanut Eero Ikonen sai heti vierelleen Raija Puttosen ja vaimonsa Tertun.

Yhteensä 30 seurapiiriläistä osallistui palkintojenjakoon, herkutteli Leivonmäen pitäjäruualla, kauraryyniuunipuurolla sekä kokeili onneaan kaurapuurobingossa.

Lisää seurapiirin omilla sivuilla.