Huikean hieno Kesäillan konsertti kruunasi Rutalahden nuorisoseuratoiminnan ja Mörri-Möykyn satavuotisjuhlan

Rutalahden nuorisoseuran puheenjohtaja Samuli Huikko (taustalla kuvassa) saattoi tyytyväisenä myhäillä Letkaliiterillä ennen Mörri-Möykyn suvi-lastenoopperan alkua: 330 henkeä vauvasta hopeahapsiin oli tullut juhlimaan nuorisoseuratoiminnan satavuotista taivalta Rutalahdessa, Päiväkunnassa ja Nisulassa. Samalla juhlittiin myös juurilleen palanneen Mörri-Möykyn syntymäpäiviä.

Nuorisoseurojen Liiton pääsihteeri Antti Kalliomaa toi sadun siivin valtakunnallisen tervehdyksen niin syntymäpäiväsankareille kuin koko juhlayleisölle.

”Onnea nuorisoseura – Onnea Mörri-Möykky!” 

Marjatta Pokela sai aikanaan kipinän Mörri-Möykyn tarinoihin lomaillessaan Rutalahden rantamilla. Nyt – vuosikymmeniä myöhemmin – hänen oma ja lähipiirinsä musikaalinen jälkikasvu ilahdutti Letkaliiterillä tarjoamalla Mörri-Möykyn suvi-lastenoopperan 36 hengen voimin. Aito esittämisen riemu tarttui myös yleisöön: ”Tulettehan toisenkin kerran meidän iloksemme!”

Syntymäpäiväjuhlinta huipentui ”Kesäillan konserttiin”, kun suvun ”nuoriso-osasto” nousi lavalle ja esitti parituntisen dallapehenkistä musiikkia. ”Huikea kokemus, tällä elää pitkään…”

Lämpimät kiitokset esiintyjille!

Onnea niin Mörri-Möykylle kuin nuorisoseuratyölle myös seuraavalle vuosisadalle!