”Mörri-Möykyn suvi”-lastenooppera on kohta valmis…

Matkalla linjurilla mummolaan…
…ja rannalla voi nähdä vaikka mitä!
Metsän vanhat peikotkin tulivat sankaria onnittelemaan.

Juuret ”Mörri-Möykyn Suvi”-lastenopperassa ovat Rutajärven rannoilla; siellä lapsuuskesiään viettänyt Marjatta Pokela on niin sanoittanut kuin säveltänytkin teoksen. Rutalahteen sen on nyt ohjannut Sanna Parviainen. Marjatta Pokelan ja hänen lähipiirinsä jälkikasvusta perheineen on tällä kertaa mukana 36 henkeä. He ovat jo talvella yhdessä harjoitelleet ja viime silaus on tehty tällä viikolla Letkaliiterillä. Jo harjoituksissa lava täyttyi esittämisen riemusta ja iloisesta musiikista. Musiikkisatu on hauska, mutta myös opettava, ja se sopii ihan kaikenikäisten katsottavaksi. On se vähän jännittäväkin, mutta ihan vain pikkulillin verran pelottava (tämä meille mummoikäisille tiedoksi…) Kannattaa tulla katsomaan, Rutalahden nuorisoseura ja Mörri-Möykky viettävät samalla yhteisiä 100-vuotisjuhlia. Siis torstaina 14.7. klo 17.00 Letkaliiterillä.