Nuorisoseuralle kiitosta yhteistyöstä luonnonystävien juhlaseminaarissa

Reilut 60 luonnonystävää kipusi Suojarinteen mäelle lauantaina 11.6. juhlimaan yhdessä luontoa, kansallispuistoa ja 10 vuotta täyttänyttä Leivonmäen kansallispuiston ystävät -yhdistystä. Päivän pääteemana kuultiin BirdLife Suomen toiminnanjohtajan Aki Arkiomaan ajatuksia siitä, miten linnut selviävät ilmastonmuutoksesta. Myös puistojohtaja Tuula Peltonen oli vieraana. Opeleekio ihastutti suoaiheisilla lauluilla ja yhdessä Terhi Salomaan kanssa toteutetulla ”Virvatulten vietävänä” -esityksellä jo vuosien takaa.  Rutalahdesta juhlivan yhdistyksen hallituksessa touhuavat Maire Huikko, Janika Tanni ja Pauli Backman.

Nuorisoseuran varapuheenjohtaja Paula Pyhälä-Liljeström otti vastaan puheenjohtaja Lea-Elina Nikkilältä kunniakirjan ja Matti Rannan valokuvataulun Leivonmäen kansallispuiston ystävien kiitoksena vuosien sujuvasta yhteistyöstä.
Juhlaseminaari vaati onnistuakseen monen talkoolaisen työpanoksen. Terttu Ikonen kumppaneineen hankki arpajaisilla pakolaislasten kansallispuistoretkeen mukavan potin. Pääpalkintona olleen Matti Rannan valokuvataulun voi Arja Kaistinen ripustaa seinälleen. (L.B.)