Talkoilla tehdään eikä meinata!

Oheisesta kuvagalleriasta voit tutkia, mitä kaikkea ahkerat talkoolaiset ovat viime viikkojen aikana saaneet aikaan Letkaliiterillä. Monenlaista työtä riittää vielä, ennen kuin kesän hulinat voivat alkaa. Jos vain ehdit, kaikille löytyy sopivaa hommaa – ja mikä parasta: mukavassa seurassa!

Laajennusosa on vesikatossa
Uudet lattialaudat on ruuvattu paikalleen ja vuorossa on kevyt puhdistushionta ja parafiiniöljykäsittely – onpa nyt tilaa tanssata!
Uuden aidan runko on viittä vaille valmis ja pian on aika naputella laudat aitaan ja viimeistelymaalata se
Tupakkakatos nousi harjaan vajaassa kolmessa tunnissa; enää se kaipaa kattoa ja maalisutia…
Hyvä huolto on talkoissa tärkeää; Mairen hyvistä sapuskoista on riittänyt puhetta vielä kotonakin! (L.B.) 

Maanantaina 30.5. talkoot jatkuvat. Ensi viikon loppupuolella on tarkoitus saada uusi esiintymislava valmiiksi. Ja kukapa olisikaan loppusiivoustalkoitten päätteeksi itseoikeutetumpi ”korkkaamaan” lava kuin monissa talkoissa touhunnut Usko Lahtinen hanureineen! Silloin voi talkooväki varmistaa uuden lattian luiston… (Kuvat ja tilannekatsaus Samuli Huikko/L.B.)