Seurapiiri vauhtiin Hiekkolan tuvassa

Hiekkolan päärakennus silloin, kun vieraskuisti oli umpirakenteinen. Hiekkola eli Hiekkotie eli Ylä-Jussila on aikoinaan syntynyt, kun Jussilasta on lohkottu talon tyttärelle ja vävylle osuus. Talossa on 1910-1920-luvuilla toiminut kievari.
Hiekkolan vieraskuisti syksyn 2015 kukkaloistossa ja alakuvassa tupaan koottuja vanhoja talonpoikaisesineitä (Thomas Braun)
Ilona Huikko oli koonnut Seurapiiriä varten tietoja Hiekkolan vaiheista ja muutamilla seurapiiriläisillä oli myös omakohtaisia muistoja talon entisestä elämästä. Ilona, Laila ja Helena ovat vihdoin itsekin ehtineet istahtaa kahvitettuaan 35 seurapiiriläistä.

Hannu Luukkonen ja Usko Lahtinen soittivat toivelauluja, ja Pekka Hytönen ja Tapio Vainiomäki lähtivät heti leikkiin mukaan laulajina. Hiekkolan suuren tuvan penkit täyttyivät mukavaan malliin seurapiiriläisistä. Lokakuussa Suojarinteelle Martti Salosta kuulemaan…