Rutalahden nuorisoseuralle tuplapotti – Keski-Suomen ja koko valtakunnan ykkönen 2015!

Vuonna 2014 Keski-Suomen Vuoden nuorisoseura-tittelin pokannut Rutalahden nuorisoseura isännöi tänä vuonna keskisuomalaista Nuorisoseuragaalaa Suojarinteellä. Ja mikä oli isännöidessä: seura palkittiin toiminnastaan Keski-Suomen parhaana myös tänä vuonna! Ja kaiken huipuksi: Rutalahden nuorisoseura sai myös valtakunallisen Vuoden nuorisoseura-tunnustuksen 2015. Sihteeri Kirsi Tarkkasella ja puheenjohtaja Samuli Huikolla eivät kädet tahtoneet riittää pokaalien ja kunniataulujen määrää!

On syytä tuulettaa: HYVÄ ME! 
Samuli Huikko – Vuoden nuorisoseuratekijä Keski-Suomessa! 

Nuorisoseuraliiton vs. toimialajohtaja Iija Filenillä oli mieluinen tehtävä luovuttaa Rutalahden nuorisoseuran puheenjohtaja Samuli Huikolle henkilökohtainen tunnustus kotikylän ja sen nuorisoseuratoiminnan hyväksi tehdystä työstä. Kiitokset ja onnittelut Vuoden nuorisoseuratekijälle!