Markkinamyyjien info 2023

Päivitetty 20.9.2023

Markkinapäivänä 30.9. alamme vastaanottaa myyjiä klo 6.30 alkaen. Samalla aukeaa kahvio, jonka tuotteita voi nauttia myyntipisteen pystytyksen lomassa. Markkinat alkavat klo 10, mutta koska emme pysty rajaamaan aluetta, saattavat innokkaimmat asiakkaat tulla paikalle jo aikaisemmin.

Markkinapaikat on merkitty sekä sisällä että ulkona. Oman paikkansa voi tarkistaa kahviorakennuksen ilmoitustaululta tai paikalla olevilta järjestäjiltä. Pyrimme ottamaan huomioon markkinapaikkojen suunnittelussa ilmoittautumisen yhteydessä esitetyt paikkatoiveet parhaamme mukaan.

Myyntipaikat maksetaan kahviorakennuksen sisäänkäynnin oikealla puolella olevaan lipunmyyntipisteeseen, maksutapana käy kortti tai käteinen. Toivomme maksuja klo 9 mennessä.

Markkina-alueen pihalle on varattu paikkoja myyjien autoille, henkilökunta ohjeistaa parkkeerauksessa.

Myyjille sisällä: huomioithan että sisällä ei ole pöytiä valmiina, ellei tästä ole erityistapauksissa ennalta sovittu. Portaaton sisäänkäynti myyntipaikoille tanssiladon oikeasta reunasta.

Myyjille ulkona: mikäli sinulla on käytössä kaasua, huomioithan että tarvitset oman käsisammuttimen. Mikäli olet ilmoittanut sähkön tarpeesta, pidä huoli että käytössäsi on ulkokäyttöön sopivat sähköjohdot. Mikäli sinulla on teltta, huolehdi sen asianmukaisesta pystytyksestä. Teltta on kiinnitettävä tukevasti valmistajan tai pätevän suunnittelijan ohjeen mukaisesti esimerkiksi betoni- tai vesipainoin. Rajuilman sattuessa tai tuulen yltyessä yli 15 m/s telttojen kiinnitystä tehostetaan tai telttojen käyttö keskeytetään.

Halutessasi voit mainostaa tuotteitasi markkinoiden Facebook-tapahtumassa: https://facebook.com/events/s/rutalahden-xviii-maalaismarkki/828151882219249/

Voit olla ennen markkinoita meihin yhteydessä sähköpostilla rutalahden.ns@gmail.com tai 040 5659 719. Markkinapäivänä tavoitat meidät puhelimitse.