Retki Haapasuon kosteikolle

Tule Sinäkin mukaan, kun retkeilemme tiistaina 14. toukokuuta Haapasuon kosteikolle ja lintutornille. Neova Groupin (ent. Vapo) yhteistyökumppaneittensa kanssa perustama kosteikkoalue (70 ha) on entisellä turvetuotantoalueella, osoite Harjunlahdentie 216.

Lea-Elina Nikkilä on meille asiantuntevana oppaana. Näemme kosteikon Haapasuon lintutornista ja voimme tunnistaa muuttolintuja ja kuunnella linnunlaulukonserttia. Jos Sinulla on älykännykkä, lataa valmiiksi “Muuttolintujen kevät “ Siitä on paljon iloa jatkossakin!

Tällä retkellä ei maha kurni, sillä emännät valmistavat reilut retkieväät ja voimme pistellä ne poskeemme hirsiladon pöytien ääressä ja samalla vaihtaa viimeisimmät kuulumiset. Nappaa taskuun 3 euroa tarjoiluun, keräämme rahat yhteiseen retkikassaan.

Kokoonnumme Suojarinteen kentälle klo 12.30 ja jatkamme yhteiskyydein Haapatornille. Mutta omin keinoinkin voit tietysti tulla. Autolla pääsee perille asti ja tavallisilla lenkkikengillä pärjää hyvin. Mikä parasta, tarpeilleenkaan ei tarvitse mennä pusikkoon, vaan pieni huusi on yksityisistuntoja varten.
Ota mukaan reipasta retkimieltä – muuta et tarvitse!

Tervetuloa – Haapatornilla tavataan!
Tv. Seurapiirin väki