Kesätyöntekijöiden haku avoinna kesälle 2024

Tarjolla kesätöitä!

Haemme reippaita kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

  • Letkaliiterin kesäkahvilaan
  • erilaisiin ulkotöihin
  • mahdollisesti toteutuvan lasten luontoleirin apuohjaajiksi

Arvostamme iloista asennetta työhön ja kanssaihmisiin. Kahvilatyöhön vaaditaan lisäksi hygieniapassi ja leivontataitoa. Palkkaamme tänä vuonna 15-17-vuotiaita (synt. 2007-2009) nuoria, etusijalla rutalahtelaiset mutta kysy rohkeasti!

Kesätyösopimukset ovat määräaikaisia ja niitä on tarjolla eri viikkotuntimääriä kesäkuusta elokuun alkuun. Kesäkahvila on avoinna vain viikonloppuisin, ulkotöistä sovitaan tilanteen mukaan. Mahdolliset lasten luontoleirit järjestetään todennäköisesti kesäkuussa, varmistuu myöhemmin.

Hakemukset sähköpostilla rutalahden.ns@gmail.com 14.4.2024 mennessä. Lisätietoja Suvi Virén 040 5864558.