Rutalahti mukana Kultturituulahduksissa – tule mukaan toteuttamaan draamallista kulttuurikävelyä

Rutalahteen on toivottu teatteria takaisin, nyt olisi mahdollisuus päästä mukaan pienimuotoiseen teatteritoimintaan, kun Rutalahti on mukana Nuorisoseurojen Kulttuurituulahduksia hankkeessa. Ajatuksena olisi toteuttaa draamallinen kulttuurikävely kylän läpi. Onko sinulla ideoita tai toiveita siihen mitä draamallisen kulttuurikävelyyn tai muuhun kulttuuritoimintaan voisi sisältyä? Toiminta järjestetään pääosin vapaaehtoistyönä, mutta mm. taiteen tai muun toiminnan ohjaajille maksetaan palkkio.

Tule mukaan kaikille avoimen avauskeskusteluun Rutalahden Nuorisoseurantalole Suojarinteellä (Vällyhoilontie 32, 41710 Rutalahti) to 11.1.2024 klo 18-20.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, jota varten toivomme ennakkoilmoittautumiset ke 10.1. klo 16 mennessä puhelimitse p. 044 901 8458 (myös viestit tai WhatsApp) tai sähköpostitse riikka.rantapolku@nuorisoseurat.fi.