Marraskuun Rutalehtinen

Kysely kyläläisille Suojarinteen käytöstä

Rutalahden Nuorisoseura kartoittaa kyläläisten kiinnostusta ja ideoita Nuorisoseurantalo Suojarinteen käytöstä koko kylän yhteisenä olohuoneena. Kaikki ideat ovat arvokkaita! Kyselyyn voit vastata joko verkosta löytyvän lomakkeen avulla, tai palauttamalla ilmoitustaulun pleksilaatikosta löytyvän lomakkeen Kyläyhdistyksen postilaatikkoon, joka löytyy myös ilmoitustaululta. Vastausaikaa on marraskuun 2023 loppuun asti.

Rutalahden joulumyyjäiset

Rutalahden joulumyyjäiset järjestetään sunnuntaina 10.12. klo 10-13 Nuorisoseurantalo Suojarinteellä (Vällyhoilontie 32, 41710 Rutalahti).

Myyjäisiin on tarjolla myyntipaikkoja 5 € paikkamaksua vastaan. Sisäpaikoilla on pöytä valmiina, joten omaa pöytää ei kannata ottaa matkaan. Pöydän leveys on 125cm tai 160-180cm. Myös ulkopaikkoja saatavilla.

Varaa myyntipaikka joko verkossa tai soittamalla kyläkännykkään 040 5659 719. Myyntipaikkoja on saatavilla rajoitetusti, joten varaathan paikkasi ajoissa! Varaukset viimeistään 3.12. mennessä.

Rutalahden kauneimmat joululaulut

Maanantaina 11.12. klo 18 alkaen kanttori Jouni Vaaja soittaa Suojarinteellä yhteislaulutilaisuudessa kauneimpia joululauluja. Rutalahden kyläyhdistys järjestää soittelun lomaan ilmaisen glögitarjoilun.

Lapset pääsevät leikkimään joka maanantai, Suojarinteen varustus kasvoi biljardipöydällä

Lasten toiveesta Suojarinteellä joka toinen maanantai järjestettyjä peli- ja leikki-iltoja järjestetään nyt joka maanantai klo 17.30-19.30. Syksyn aikana Suojarinteelle saatiin lahjoituksena biljardipöytä, joka on herättänyt myös isompien leikkijöiden mielenkiinnon. Aikuiset ovat myös tervetulleita testaamaan uusia pelimahdollisuuksia!

Uudistuneita pysäkkikatoksia

Kyläyhdistys esitti keväällä ELY-keskukselle, että Rutalahteen saataisiin uusia pysäkkikatoksia koululaisille ja että koskelantiellä oleva katos uusittaisiin. Nyt vällyhoilontien varrelta löytyykin kaksi uutta hienoa pysäkkikatosta ja koskelantieltä vanha katos on poistettu, pysäkki siirretty tien toiselle puolelle ja pysäkille on tuotu entistä suurempi katos.

Kaukaloa huollettiin

Ennen jäädytyskaudelle siirtymistä, Suojarinteen kaukalon tennisverkon tolpat suoristettiin ja kaukalon halkeamia tasoitettiin. Ensi kesänä päästään siis toivottavasti pelaamaan kireämmällä verkolla ja kaukalon jäädytys sujuu toivottavasti tänä talvena hieman helpommin.

Rutalahden Nuorisoseuran syyskokous

Rutalahden Nuorisoseuran sääntömääräinen syyskokous järjestetään Suojarinteellä torstaina 23.11. klo 19. Kahvitarjoilu.

Kyläyhdistyksen uusi johtokunta valitaan vuodenvaihteen jälkeen

Rutalahden kyläyhdistyksen kaksivuotinen toimintakausi on päättymässä ja uusi johtokunta valitaan vuodenvaihteen jälkeen. Kyläyhdistys on oiva paikka tutustua kyläläisiin ja kylän toimintaan. Mikäli johtokuntapesti kiinnostaa, ole yhteydessä kyläkännykkään 040 5659 719.