Rutalahti menetti Postin kirjelaatikon

Rutalahdessa on aiemmin ollut Postin kirjelaatikko Old Ladyn nurkalla, osoitteessa Vällyhoilontie 8. Kirjelaatikko olisi Postin sivujen mukaan edelleen toiminnassa, mutta se on kaikessa hiljaisuudessa poistettu käytöstä syyskuun aikana. Valveutunut kyläläinen selvitteli asiaa Postin asiakaspalvelusta: kirjelaatikko on poistettu kokonaan käytöstä.

Mikäli kaipaat kirjelaatikkoa takaisin Rutalahteen, anna siitä Postille palautetta! Yhteystiedot löytyvät osoitteesta: https://posti.fi/fi/asiakastuki/ota-yhteytta Voit joko soittaa Kirje-, lehti- ja osoitepalvelut -numeroon tai lähettää palautetta chatin kautta.

Vaikka kylällämme ei olisikaan joka päivä tyhjennettävää kirjelaatikkoa, olisihan se mukavaa kiikuttaa onnittelu- tai joulukortit lähilaatikkoon.

Kirjelaatikko sijaitsi Old Ladyn nurkalla.