Lasten puuhapäivää ja Letkan kesän lopetusta vietettiin auringossa

Letkaliiterillä järjestettiin tänä kesänä Letkaliiterin kesän avauksen lisäksi kaksi muutakin päivätapahtumaa, joissa päästiin nauttimaan aurinkoisesta ilmasta: Lasten puuhapäivä ja Letkaliiterin kesän lopetus. Valitettavasti kesälle suunniteltu Rompepäivä jouduttiin perumaan harvinaisen rankkojen sateiden vuoksi.

Lasten puuhapäivää vietettiin sunnuntaina 23.7. Tilaisuudessa oli rentoa musisointia lapsille sekä aikuisemmillekin, kasvomaalausta, piirrospiste, alle kouluikäisten pomppulinna, tarkkuusheittokisa, keppihevostelua ja tehtävärasteja.

Letkaliiterin kesän lopetus vietettiin sunnuntaina 13.8. Rutalahden satamaan saapui risteilyvieraita Jyväskylästä Leivonmäen kansallispuiston 20-vuotisjuhlaan liittyen. Lauluntekijöiden Laululiiteri oli satamassa ottamassa vastaan risteilyvieraat musiikin saattelemana, josta osa siirtyi Letkalle ja osa jatkoi Koskikaran kierrokselle. Letkalla ohjelmassa oli peräkonttikirppis, näyttely metallinpaljastin löydöistä Rutalahdessa, Laululiiterin esityksiä sekä kahvittelua ja makkaraa.

Katso päivätapahtumien kuvia ja videotunnelmia alta:

Keijo, Usko ja Juha lauleskelivat soitellen vanhoja tuttuja lastenlauluja sekä muita ajattomia sävelmiä.
Kepparipisteellä oli myös hieman erikoisempia hevosia.
Rutalahden pisin piirros oli melkein koko kahviorakennuksen mittainen.
Tarkkuusheittokisaan osallistui hurjat 40 osallistujaa, aikuisia ei laskettu. Heittokisan lähimmäksi tolppaa heittäneiden top 3: Jooa 8cm, Jare 13cm, Liinu 20cm. Tasapuolisuuden nimissä kaikki saivat palkkioksi tikkarin.
Lauluntekijöiden Laululiiteri otti risteilyvieraat vastaan Letkaliiterin kesän lopetuksessa.
Musisoijat ilahduttivat risteilyvieraita.

Video Letkaliiterin kesän lopetuksesta Instagramissa: