Letkaliiterin kesän lopetus 13.8. klo 11-15

Luvassa musiikkia, kirppistelyä, kahvio ja makkaraa!

Leivonmäen kansallispuiston 20-vuotisjuhlaan liittyen Jyväskylästä saapuu sunnuntaina 13.8. risteilyvieraita Jyväskylästä Rutalahteen. Vastaavanlainen vierailu oli myös kesäkuussa. Tämän risteilyn ohessa järjestetään Letkaliiterin kesän lopetus, tervetuloa siis nauttimaan viimeistä kertaa Letkaliiterin tunnelmasta tämän kesän puolella! Ennen talviteloille siirtymistä vietetään toki vielä markkinat, mutta niistä lisätietoja myöhemmin.

Keväällä perustettu lauluntekijöiden Laululiiteri ry:n lauluntekijöitä on vastassa vieraita sääolosuhteista riippuen jo Rutalahden satamassa ja ehkä muuallakin Koskikaran kierroksen varrella. Laululiiterin lauluntekijät esiintyvät Letkaliiterissä päivän aikana. Mukana ovat ainakin Auno (Aino Tornberg), Ansa (Anita Savolainen), Dinosaurusten pelastajat, Johanna Mäkeläinen ja trubaduuri Tenho Tornberg. Esiintyjälista ja aikataulu tarkentuu tilaisuuteen mennessä.

Tapahtumassa myös:

  • Kirppistelyä peräkontista tai ilman, ei paikkamaksua. Huonon sään sattuessa mahdollisuus olla sisällä.
  • Näyttely metallinpaljastin löydöistä Rutalahdessa
  • Kahvio & makkaraa