Tule kylätapahtumiin talkoilemaan

Rutalahden nuorisoseura ja kyläyhdistys järjestävät tänäkin kesänä pieniä ja suuria kyläläisten yhteisiä perhe- ja lasten tapahtumia, myyjäisiä, perinteiset syysmarkkinat ja Letkatansseja. Tule toteuttamaan yhdessä hauskoja ja aurinkoisia hetkiä. Tarjolla on erilaisia talkootehtäviä, löydä itsellesi sopiva tehtävä.

Läheskään kaikkiin tehtäviin et tarvitse kuin iloista ja avointa mieltä. Tapahtumissa, myyjäisissä, markkinoilla, tansseissa, kahvi- ja makkaratarjoilun sekä yleisen järjestelyn ja siisteyden ylläpidon avustaminen on tärkeää. Klikkaa kiinnostuksesi ja tule mukaan: https://rutalahti.fi/ilmoittautuminen-talkoolaiseksi/

Talkootyöläisten vapaaliput:

Iltavuoro: 1 työvuoro = 2 vapaalippua,
2 työvuoroa = 2 vapaalippua + kausilippu
Alle 18-vuotiaat: 1 työvuoro = kausilippu
Päivävuoro: 1 työvuoro = 1 vapaalippu, 2 työvuoroa = vapaalippu + kausilippu

Kausilippu on henkilökohtainen, vapaalippu ei ole henkilökohtainen. Juhannusaatosta tulee lisäksi kaikille yksi ylimääräinen vapaalippu. Johtokunnan jäsenille kausilippu. Työvuorossa olevat talkoolaiset saavat nauttia veloituksetta makkaraa, kahvia, pullaa ja virvoitusjuomia (omantunnon mukaan).

Jos haluat suorittaa (järjestyksenvalvoja, hygienia, anniskelu) lupakoulutuksia, lisätietoja: 040 5659 719 / rutalahden.ns@gmail.com