Rutalahden kyläarkistoon kirjattu ensimmäiset aineistot

Rutalahden kyläarkisto Suojarinteellä on saanut suojiinsa ensimmäiset aineistot! Harjoitusmielessä arkistotyöryhmä kirjasi numerolla yksi Braunien luovuttamat materiaalit. Oman numeronsa saivat myös Rutalahden Marttojen aineistot, Ritva Kukkasen Kylätoimikunnalle aikoinaan lahjoittama diasarja ja suunnistuksen SM-osakilpailusta kuvattu VHS-kasetti.

Juuri nyt on hyvä hetki sukeltaa aittoihin tai vinteile tutkimaan, josko juuri teiltä löytyisi Kyläarkistoon sopivaa materiaalia.  Aineistoa kerätään Wanhan Rutalahden alueelta, eli Rutalahden kylän lisäksi Nisulasta, Vihijärveltä (Viisarimäestä), Päiväkunnasta, Ylä-Sydänmaalta ja Kivisuolta. Tietoa kyläarkistohankkeesta löytyy Kyläarkisto-sivuilta.

Varsinaiset aineiston vastaanottopäivät ovat Letkaliiterillä: 10.6. klo 10-15, ja 8.7. ja 22. 7. klo 12-18.

Tavataan siis siellä arkistoasioitten merkeissä!

Kyläarkistoon sopivaa materiaalia on esimerkiksi vanhat lehtileikkeet