Lasten luontoleiri kesäkuussa

Suositut lasten luontoleirit järjestetään jälleen Rutalahdessa kesäkuun alussa!

Leirit on suunnattu alakouluikäisille ja ne järjestetään 5.-9.6 ja 12.-16.6.

Mitä tapahtuu metsän siimeksessä? Kuka asustaa pinnan alla? Miltä näyttää valkolehdokki, selkälokki tai vesiskorpioni? Leirillä pääsemme ihmettelemään mikroskooppisen pieniä ja suurempia eliöitä. Tunnistamme kasveja, bongailemme lintuja ja vaellamme sammalmättäille metsän uumeniin! Havainnoimme ja teemme itse kokeita selvittääksemme, mitä luonnossa oikeasti tapahtuu?

Leiri koostuu viidestä teemapäivästä, joiden aikana pääsemme seikkailemaan Rutalahden alueen lähiluontoon ja Koskikaran kierroksen luontopolulle. Liikumme haavit, kiikarit ja mikroskoopit kourassa läpi metsien ja vesistöjen tutustuen niiden asukkaisiin. Havainnoimme ja tutkimme luontoa oikeiden biologien jalanjäljissä.

Leirille tarvitset mukaan reilusti tutkijan uteliaisuutta, seikkailumieltä sekä säänmukaiset, luonnossa liikkumiseen soveltuvat varusteet. Leirihinta sisältää ruokailun ja välineet.

Tervetuloa tutkimaan luonnon ihmeitä!

Ilmoittautuminen 5.-9.6.2023 järjestettävälle leirille
Ilmoittautuminen 12.-16.6.2023 järjestettävälle leirille