Nuorisoseura sai tunnustusta

Rutalahden nuorisoseura sai Keski-Suomen nuorisoseurojen pikkujouluissa pe 23.11.2018 Keljon Tapiolassa tunnustuksen verkostoitumistaidoista: ”Rutalahden nuorisoseura on innovatiivisesti kehittänyt kesätoimintaansa. Viime kesänä Letkan monipuolisen ohjelmatarjonnan, sekä tanssikurssien ja kesäjumpan lisäksi järjestettiin kuusi pop up -ravintolailtaa. Letkan Rysä -ravintolassa teemailtojen ruokapalvelun tuottajana kunakin iltana toimi aina eri paikallinen yrittäjä, tarjoten maittavaa lähiruokaa. Illoissa oli myös vaihtuvat esiintyjät iskelmästä poppiin. Rutalahti on näyttänyt verkostoitumisen voiman ja kuinka yhdessä saadaan aikaan enemmän.”

Kiitos!

Vasemmalta: Kalevi Puttonen, Tapio ja Sinikka Vainiomäki, Samuli Huikko, Jarmo Tupasela, Riina Kylmälahti ja Aimo Walamies  (kuva Maire Huikko)