Iida, Aino ja Aaron leipoivat mummolan piparkakkutaloksi

Nyt on urakka valmis! On mummola, navetta, silta Haapajoen yli, vanha koirankoppikin. Niin ja tietysti pihassa peuhaavat kummien Roope, Ture ja Nano. Data on karannut omiin puuhiinsa. Maire-mummon kanat kaakattavat ja Jallu-kukko yrittää pitää akkalaumaansa kurissa. Mikäs kumma tuolla katolla istuu lumen peitossa? Sehän onkin Nala-kissa, joka ei yhtään tykkää koirista… Tänä vuonna mummo sai jo hyvissä ajoin ”varoituksen”, että piparkakkutalon aiheena on mummola, joten kaavat saisi tehdä valmiiksi. Ainon vuoro oli  valita aihe – mitähän kivaa Aaron vuorostaan keksii ensi vuonna… Pieni palomies onkin jo aiheen valinnut: PALOASEMA!

Varmaan arvaatte, mitä tämän piparkakkumummolan tupaantuliaisissa Myllytuvan lämmössä popsittiin – no piparkakkuja ja maitoa tietenkin!