No voihan villasukka!

Jos vaikka kuinka monet silmukat on jo luotu Voihan villasukka -kurssilla. Joulupukinkin on tänä vuonna Rutalahdessa valittava tavallista suurempi lahjasäkki, sillä täysi tusina neulojia kerääntyy kymmenen kertaa kutimiensa kanssa Suojarinteelle; kyllähän siinä neuleita syntyy! Toki muutakin on valmistumassa kuin sukkia, mutta niistä vain kuiskitaan… Opettajana tuttuun tapaan Lahtisen Leena Huikosta.

Wanted – ETSINTÄKUULUTUS! 

Löytyisikö sinun kätköistäsi vanhaa valokuvaa, jossa näkyisi villasukkia, tai vaikka kuinka huonokuntoista sukkaa, tai vaikka vain vartta? Siis sellaista, jonka tietäisit, että on neulottu Rutalahdessa tai lähiseuduilla? Eniten kiinnostaisivat ennen 1960-lukua neulotut sukat. Villasukkapiiri haluaisi sellaisen mallikseen, neuloisimme pukinkonttiin vanhan mallin mukaan Rutalahti-sukkia. Voit vinkata löydöstäsi vaikka pistäytymällä Suojarinteellä tiistaisin klo 17.00-19.30.